Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Tomāti pikantā biezsulā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Tomāti
  • 2.5 biezsula 2,5l
  • ¼gl.rīvēti ķiploki
  • ¼gl.rīvēti mārrutki
  • 250 gr.malta(2reizes) sarkanā vai zaļā paprika
  • 2 ēdk.sāls
  • 4 ēdk.cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. tomātus nomazgā un pilda tīrās burkās.biezsulu iegūst no tomātiem bez mizām un sēklām (izberžot caur sietu).katlā izvāri biezsulu ar sāli un cukuru,kārtīgi izmaisot.kad sāk vārīties,tūlīt pievieno ķiplokus un mārrutkus,arī papriku.mazliet pavāra maisot.karstus uzlej virsū tomātiem burkās.liek pasterizēt-1l burkas 15min.,3l.-20min.aizvāko.ar vāciņu uz leju patur 30min.

Konservējumi

Jaunākās receptes