Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
3
Jaunākie Vecākie
r
rm
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Principā attiecību -cukurs:ogas: ūdens tādu arī lietoju, tikai process citādāks. No ūdens un pusi cukura savāra sīrupu, met iekšā veselas ogas (parasti izlasu tās lielākās), vāra 5-7 minūtes, tad pievieno pārējo cukuru, vēlreiz uzvāra un burkās iekšā.
Visi, kas šo recepti ir ņēmuši, sajūsmā, jo ievārījums nav ciets un ogām miza arī nav cieta no pārvārīšanas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
a
aija
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kādas muļķības!pirmoreiz dzirdu, ka upenes plaucē!! viss labums-vērtība vējā!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
J
Juris
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
man labaak patiik taa: upeņu ievaarijums liekas paaraak stiprs , aveņu paaraak pliekans , taapeec pie kilograsma upeņu lieku kg aveņu , upenes vispirms samaļu , lai process aatraak iet , pieberu cukuru 2kg un samaisu ar maltajaam upeneem , beru nklaat kilo aveņu un maisot vaaru 20 minuutes , zapte super , ne par stipru ne pliekanu...
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konservējumi

Jaunākās receptes