Komentāri
3
Jaunākie
Vecākie
Principā attiecību -cukurs:ogas: ūdens tādu arī lietoju, tikai process citādāks. No ūdens un pusi cukura savāra sīrupu, met iekšā veselas ogas (parasti izlasu tās lielākās), vāra 5-7 minūtes, tad pievieno pārējo cukuru, vēlreiz uzvāra un burkās iekšā.
Visi, kas šo recepti ir ņēmuši, sajūsmā, jo ievārījums nav ciets un ogām miza arī nav cieta no pārvārīšanas.
Visi, kas šo recepti ir ņēmuši, sajūsmā, jo ievārījums nav ciets un ogām miza arī nav cieta no pārvārīšanas.
Vērtējums
Atbildēt
Kādas muļķības!pirmoreiz dzirdu, ka upenes plaucē!! viss labums-vērtība vējā!
Vērtējums
Atbildēt
man labaak patiik taa: upeņu ievaarijums liekas paaraak stiprs , aveņu paaraak pliekans , taapeec pie kilograsma upeņu lieku kg aveņu , upenes vispirms samaļu , lai process aatraak iet , pieberu cukuru 2kg un samaisu ar maltajaam upeneem , beru nklaat kilo aveņu un maisot vaaru 20 minuutes , zapte super , ne par stipru ne pliekanu...
Vērtējums
Atbildēt