Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Latgales svaigo gurķu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g gurķu
  • 200 g sīpolu
  • 1.5 1-1,5 ēdamkarotes sāls
  • 1.5 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes 9%etiķa
  • 5 -10 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 ēdamkarote diļļu
  • Tomāti krāsainībai
  • Šī proporcija ir domāta1l burkas pildīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Svaigus gurķus nomazgā un sagriež 0,5cm biezās šķēlēs, sīpolus nomizo un sagriež ripiņās pēc iespējas plānāk.Iegūto masu izmaisa bļodā, pievieno garšvielas, vēlreiz izmaisa. Istabas temperatūrā patur 2-3h, līdz izdalās sula. Šādus salātus var lietot uzreiz uzturā. Ja ir vēlēšanās uzglabāt ziemai, tad salātus pilda sterilizētās burkās un vēlreiz sterilizē 85-90o C 0,5l burkas 20 min., 1l burkas -25 min. Aizvāko un apgāž otrādi līdz atdziest.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas