Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Latgales svaigo gurķu salāti

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g gurķu
  • 200 g sīpolu
  • 1.5 1-1,5 ēdamkarotes sāls
  • 1.5 ēdamkarotes cukura
  • 2 ēdamkarotes 9%etiķa
  • 5 -10 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 ēdamkarote diļļu
  • Tomāti krāsainībai
  • Šī proporcija ir domāta1l burkas pildīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Svaigus gurķus nomazgā un sagriež 0,5cm biezās šķēlēs, sīpolus nomizo un sagriež ripiņās pēc iespējas plānāk.Iegūto masu izmaisa bļodā, pievieno garšvielas, vēlreiz izmaisa. Istabas temperatūrā patur 2-3h, līdz izdalās sula. Šādus salātus var lietot uzreiz uzturā. Ja ir vēlēšanās uzglabāt ziemai, tad salātus pilda sterilizētās burkās un vēlreiz sterilizē 85-90o C 0,5l burkas 20 min., 1l burkas -25 min. Aizvāko un apgāž otrādi līdz atdziest.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigie dārzeņu salāti ar tunci un sieru

Svaigie dārzeņu salāti ar tunci un sieru

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas