Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Upeņu sīrups

Upeņu sīrups

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 ml upeņu
  • 1 l vārīta, atdzesēta ūdens
  • 40 g citronskābes (5 tējk. ar kaudzi)
  • Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

999 min.
  1. Ogas saspaida, aplej ar ūdeni, kurā izšķīdināta citronskābe.
  2. Trauku aizvāko, ļauj ievilkties 24 stundas.
  3. Pēc tam izkāš caur divkārt saliktu marli.
  4. Pieber tik daudz cukura, cik ir sulas.
  5. Karsējot lēni maisot, līdz cukurs izkūst.
  6. Karstu sīrupu pilda traukos un aizvāko.
    No čagām vāra ķīseli, gatavo mannas uzpūteni vai limonādi.

    Lai labi garšo!
    Karstu sīrupu pilda traukos un aizvāko.
No čagām vāra ķīsel...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu šampinjonu krēmzupa ar zilo sieru

Ceptu šampinjonu krēmzupa ar zilo sieru

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas