-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konservējumi
-
>
Upeņu sīrups
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 ml upeņu
-
1 l vārīta, atdzesēta ūdens
-
40 g citronskābes (5 tējk. ar kaudzi)
-
Cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
999 min.
-
Ogas saspaida, aplej ar ūdeni, kurā izšķīdināta citronskābe.
-
Trauku aizvāko, ļauj ievilkties 24 stundas.
-
Pēc tam izkāš caur divkārt saliktu marli.
-
Pieber tik daudz cukura, cik ir sulas.
-
Karsējot lēni maisot, līdz cukurs izkūst.
-
Karstu sīrupu pilda traukos un aizvāko.
No čagām vāra ķīseli, gatavo mannas uzpūteni vai limonādi.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs