Sastāvdaļas
- 1 ml upeņu
- 1 l vārīta, atdzesēta ūdens
- 40 g citronskābes (5 tējk. ar kaudzi)
- Cukurs
- Ogas saspaida, aplej ar ūdeni, kurā izšķīdināta citronskābe.
- Trauku aizvāko, ļauj ievilkties 24 stundas.
- Pēc tam izkāš caur divkārt saliktu marli.
- Pieber tik daudz cukura, cik ir sulas.
- Karsējot lēni maisot, līdz cukurs izkūst.
-
Karstu sīrupu pilda traukos un aizvāko.
No čagām vāra ķīseli, gatavo mannas uzpūteni vai limonādi.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Pievienot komentāru
Konservējumi
Seko Receptes.lv
Instagram
Recepšu izlases

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām

Gatavs ballītei? Izcilas picas perfektai piektdienai!

Kā smaržo ziema? Pēc kanēļa! 12 iedvesmojošas receptes

Veģetāras zupas gavēņa laikam - 12 receptes iedvesmai
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Riekstu pīne
2859 skatījumi -
Labākā soļanka
2290 skatījumi -
Adventes tiramisu
2103 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
1858 skatījumi -
Ātrās kartupeļu pankūkas
1788 skatījumi -
Mammas kotletes
1714 skatījumi -
Skābā krējuma krēms
1652 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1509 skatījumi
Komentāri