Upeņu sīrups

Upeņu sīrups
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 ml upeņu
  • 1 l vārīta, atdzesēta ūdens
  • 40 g citronskābes (5 tējk. ar kaudzi)
  • Cukurs

Pagatavošana

999 min.
  1. Ogas saspaida, aplej ar ūdeni, kurā izšķīdināta citronskābe.
  2. Trauku aizvāko, ļauj ievilkties 24 stundas.
  3. Pēc tam izkāš caur divkārt saliktu marli.
  4. Pieber tik daudz cukura, cik ir sulas.
  5. Karsējot lēni maisot, līdz cukurs izkūst.
  6. Karstu sīrupu pilda traukos un aizvāko.
    No čagām vāra ķīseli, gatavo mannas uzpūteni vai limonādi.

    Lai labi garšo!
    Karstu sīrupu pilda traukos un aizvāko.
No čagām vāra ķīsel...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi