Ziedkāposti itāliešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 kg Ziedkāposti
  • 100 g rīvētu siera
  • 100 g vārīta, sakāpāta mēle
  • 100 g smalki sakapātas sēnes
  • 1 ēd.k. miltu
  • 1 /3 l buljons
  • 50 g sviests
  • 4 ēd.k. tomātu biezenis
  • Sāls
  • Zaļumi

Pagatavošana

60 min.
  1. Notīrītus ziedkāpostus novāra sāls ūdenī mīkstus uz sietu notecina, liek ar sviestu ieziestā veidnē un pārkaisa ar rīvētu sieru.
  2. Virsū liek mēles un sēņu kapājumu.
  3. Miltus iemaisa aukstā buljonā, pārlej ar tomātu biezena un apliek ar saplukātu sviestu.
  4. Cep cepeškrāsnī apmēram 15-20 minūtes.
  5. Galdā pasniedz veidnē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi