Ābolu kūka ar rūgušpienu

Sastāvdaļas

  • 1 /2 l rūgušpiena vai kefīra
  • 3 /4 glāzes cukura
  • 1 glāze mannas
  • 1 glāze miltu
  • 1 paciņa cepamā pulvera

Pagatavošana

1 min.
  1. Sajauc masu viendabīgā konsistencē. Uzlej uz ietaukotas veidnes. Pārklāj ar āboliem. Pārlej ar krējuma, olu un cukura masu. Liek cepties.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi