Centīgākie iegādājas silikona paklājiņu cepšanai, kuru var izmantot atkal un atkal, bet daudziem labāk pie sirds iet vecais labais cepampapīrs.
Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka, noņemot no cepampapīra, piemēram, tikko ceptus pīrādziņus, tas izskatās tik labi, ka varētu izmantot atkārtoti? Ja esi, mums ir lieliskas ziņas –
cepampapīru drīkst izmantot atkārtoti!
Ja tas nav samircis, saplīsis vai uz tā nav cepts kāds specifisks ēdiens, kas varētu nodot garšu un smaržu nākamajam ēdienam, to var darīt droši. Arī tad, ja, piemēram, cepampapīrs ir mainījis krāsu un kļuvis tumšāks.
Bet visu ar prātu – tā mūžs nav bezgalīgs un pēc divām līdz trīs lietošanas reizēm ņem jaunu loksni.