Jauna mode kafijas mīļotāju pasaulē: kafija ar piedevu no piemājas dobes

Receptes.lv
Kafija ar lociņiem. Ilustratīvs attēls.
Kafija ar lociņiem. Ilustratīvs attēls. Foto: Tenzen/Shutterstock.com

Vietni "TikTok" ir pārņēmis jauns modes kliedziens dzērienu pasaulē – "Lociņu latte". Šī dzēriena izcelsme meklējama Ķīnā un dzēriens ir tieši tāds, kā var nojaust pēc tā nosaukuma – espreso, kas sajaukts ar pienu, pārlej sasmalcinātiem lociņiem, pasniedz ar ledu un dekorē ar vēl vairāk lociņiem, vēsta "Food Republic".

Lūk, viens video, kurā tiek gatavots šis dzēriens, – skatīts 1,9 miljonus reižu. Pēc lociņu iebēršanas glāzē tie vēl tiek nedaudz sastampāti, lai sāk sulot, kas noteikti piešķir papildu garšu dzērienam kopumā.

Pēc pagaršošanas, redzot vīrieša seju, top skaidrs, ka viņam negaršo. Un, ja tā padomā, patiesi dīvains salikums, vai ne?

@goldenbrown.coffee We’re trying to viral spring onion coffee to see if it’s worth the hype 😅 #springonion #springonioncoffee #greenonioncoffee #icedlatte #viraldrinks ♬ original sound - Golden Brown Coffee

Arī pašmāju kulinārijas blogeris Pipars šo dzērienu pagatavojis, nogaršojis un atzinis par tīri labu esam, jo lociņu garša sajūtama vien uz pašām beigām. Bet varbūt viņam paveicās, jo lociņus nesamīcīja, kas piešķirtu dzērienam izteiktāku zaļumu garšu?

@piparareceptes Kafija ar lociņiem.... Nu ko darìt, jāseko trendiem! Ja puse pasaules ķer un grābj zaļos lociņus, lai tos iebērtu kafijā, man tas jāpamēģina. #huligānsvirtuvē #piparsgatavo #piparstestē ♬ China Town - Ramol

Vai tu būtu gatavs šo dzērienu pagatavot un nogaršot?

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu