"Kāruma" Vārnai – 30. Gardēžiem iespēja izveidot savu ideālo biezpiena sieriņu (8)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
"Kārums" sieriņi
"Kārums" sieriņi Foto: Publicitātes foto

Vārna, kas redzama uz zīmola "Kārums" produktu iepakojuma, šogad svin apaļu – 30 gadu jubileju. Par godu jubilejai uzņēmums “Food Union” sācis īpašu kampaņu “Svinam KRĀ!” un nolēmis jau atkal vaicāt cilvēkiem – kādu jaunu biezpiena sieriņu viņi gribētu radīt un ēst, lai pārsteigtu Vārnu dzimšanas dienā.

Vārna “dzimusi” 1994. gadā

Interesants vēstures fakts – Vārna nemaz nav “Kāruma” vienaudze, bet gan par vienu gadu jaunāka. Kāpēc tā? Vispirms 1993. gadā tika radīta unikālā biezpiena sieriņa recepte, kādu to pazīstam arī šodien, un produkta nosaukums - “Kārums”. Par simbolu, kas produktu iepakojumu rotāja pirmajā gadā, kļuva rudais kaķis. Bet jau “Kāruma” otrajā pastāvēšanas gadā notika ikoniskas izmaiņas – vaniļas sieriņš tika ietērpts oranžajā iepakojumā, bet simbols mainīts uz Vārnu.

Kādas garšu kombinācijas var salikt?

Kampaņas ietvaros iespējams izveidot ap 200 unikālām sieriņu garšas kombinācijām, piemēram – rabarberu sieriņu ar dārza ogām zemeņu glazūrā, “Tiramisu” sieriņu ar sāļās karameles pildījumu šokolādes glazūrā vai pistāciju sieriņu ar mellenēm karameļu glazūrā. Kopumā piedāvājumā ir 15 biezpiena garšas, 15 papildu piedevas un 3 glazūras. Kura no garšām uzvarēs – tas ir tikai un vienīgi čaklo balsotāju rokās. 

“Svinam KRĀ!” kampaņas norise

Kā jau patērētājiem ierasts, jaunā sieriņa salikšanas kampaņa norisināsies trīs posmos. Pirmais posms noritēs no 23. aprīļa līdz pat 5. jūnijam, un tā ietvaros ikviens kārumnieks – Latvijā un ārzemēs – aicināts mājas lapā izveidot savu perfekto biezpiena sieriņu, kas godinās Vārnu tās 30. jubilejā.

Otrais posms noritēs vasarā. Šajā laikā “Food Union” svaigo piena produktu izcilības centra meistari radīs recepti Vārnas jubilejas sieriņam, par kura garšu un piedevu salikumu cilvēki būs balsojuši visvairāk.

Visbeidzot rudenī notiks trešais jeb svinību noslēdzošais posms, kas rezultēsies ar jaunā jubilejas biezpiena sieriņa tirdzniecības sākšanu veikalos visā Latvijā.

Komentāri (8)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu