1.aprīlī Mežaparkā svinēs omlešu svētkus

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Omlete. Ilustratīvs attēls.
Omlete. Ilustratīvs attēls. Foto: Caroline Vass/Unsplash.com

1.aprīlī, Mežaparkā notiks omlešu svētki "Latvijas bizness baro", informē pasākuma rīkotāji Latvijas Apvienotas putnkopības asociācijā (LAPNA).

Pasākums notiks 1.aprīlī no plkst.12 līdz plkst.16 Mežaparka Lielajā estrādē.

Pasākumā apmeklētājiem būs iespēja vērot omlešu cepšanas sacensības, kurās piedalīsies "Kest" šefpavārs Māris Jansons, digitālā satura veidotājs Rojs Puķe, kā arī AS "Balticovo" komunikācijas un attīstības direktors Toms Auškāps un Rīgas domes pārstāvis.

Viņu uzdevums būs piecu minušu laikā pagatavojot radošāko un interesantāko omleti. Uzvarētāju noteiks pēc skatītāju balsojuma, norāda rīkotāji.

Tāpat pirmdien Mežaparka Lielajā estrādē darbosies "Olpratības telts", kurā varēs apmeklēt olu un vistu izstādi, noskatīties izglītojošus video, kā arī piedalīties viktorīnās un saņemt balvas.

Pasākums notiek kustībā "Olas ir spēks!", kas notiek projektā "ES ražotu olu informācijas un veicināšanas pasākumi Latvijā un Lietuvā".

LAPNA pārstāv Latvijas putnkopības nozari attiecībās ar Latvijas un ES institūcijām, kā arī attiecībās ar citiem publisko un privāto tiesību subjektiem. LAPNA piedalās putnkopības nozari reglamentējošo normatīvu izstrādē un apspriešanā. Asociācija dibināta 2006.gadā, un tā pārstāv Latvijas putnkopības uzņēmumus, kas ražo gan olas, gan gaļu no dažādām mājputnu sugām.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu