Video Kā olas pirms krāsošanas atbrīvot no marķējuma?

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Francois Lariviere/Shutterstock.com, Receptes.lv

Kurš krāso brūnās oliņas sīpolu mizās vai kādos citos piesātinātos, tumšos toņos, tas bēdu nezina, jo zīmogtinte, kas redzama uz olām, pazūd krāsās. Bet, ja olas gribas krāsot gaišākos toņos, būsim godīgi  – marķējums kopskatu tomēr mazliet sabojā. Vai no tā var atbrīvoties?

Kā zināms, novārot olas, marķējums neizgaist, tātad skaidrs, ka ūdens vien vai pat vārīšana ar šo krāsu galā netiek. Bet kas tiek?

Nora savā "TikTok" kontā, kur pazīstama kā @ms.svece, ir dalījusies ar video, kurā atklāj noslēpumu, kā atbrīvoties no ne visai glītā marķējuma, gatavojoties Lieldienu olu krāsošanai. 

Un, kā izrādās, tas ir pavisam vienkārši. Labākais – līdzeklis, kas jāizmanto, atrodams teju katrā virtuvē. Un kas tas ir?

Soda!

Tieši tik vienkārši. Jāņem oliņa, mitrs sūklītis un soda. Vieglām kustībām, nespiežot un stipri nerīvējot, apstrādājot marķējuma vietu ar sodu, tas ātri vien pazūd. 

Kā tas darāms, skaties video:

@ms.svece #lifehack īstiem olu estētiem 😎🙌🏻 #ēdienublogeris #eastereggs #eastereggcoloring #olukrāsošana #lieldienas ♬ Originalton - Finest Music ' Ds

Pie šī video kāda dāma norāda, ka marķējumu var noņemt arī ar papīra dvieli, kurš samitrināts ar etiķi. Ja tev nav sodas, der pamēģināt arī šo metodi!

Lai izdodas!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu