Māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa izveidojusi "Laimas" saldumiem pavasarīgu vizuālo ietērpu

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
“Laima” saldumu Pavasara kolekcija
“Laima” saldumu Pavasara kolekcija Foto: Publicitātes foto

Atklājot pavasari, iemīļotā Latvijas māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa, kuras darbiem raksturīga koša, dinamiska un spilgta krāsu saspēle, izveidojusi īpašu vizuālo ietērpu “Laimas” saldumu Pavasara kolekcijai.

Jaunā vizuālā tēla pamatā ir mākslinieces veidotās gleznas – pavasara nakts un diena, kuru centrā uzzied floras un faunas kompozicionālā mijiedarbība.

“Domājot par abām gleznām, kas tapušas Pavasara kolekcijai, jau sākotnēji ļoti skaidri iezīmējās tas, ko vēlos redzēt, – ziedi, mazie putniņi, kas pēc ziemas atkal atgriežas Latvijā, pavasara nakts un diena.

Vēlējos, lai iepakojumu dizains, kas veidots, izmantojot abu gleznu fragmentus, būtu krāšņs un aicinošs – lai šokolādes tāfelīti gribētos pasniegt kā skaistu dāvanu,” stāsta Kristīne Luīze Avotiņa. “Kad māksla var iziet ārpus audekla un gleznojums un roku darbs tiek digitalizēts - tas ir brīnišķīgi. Veidojot kompozīciju un domājot par abām gleznām, man bija svarīgi, lai rezultāts ir skaists, lai iepakojums ir bagātīgs, lai šokolādes tāfelīte sagādā ne tikai garšas baudījumu, bet arī vizuālu iepriecinājumu. Es lepojos ar šo darbu un saku paldies zīmolam “Laima” par uzaicinājumu un uzticēšanos!”

“Laimas” Pavasara kolekcijas jaunajā vizuālajā ietērpā pircējiem būs pieejamas iecienītākās zīmola šokolādes konfektes un šokolādes tāfelītes, kā arī populārais zefīrs “Maigums”, kas Pavasara kolekciju ieskandinās ar jaunu, maigu mango garšu.

Ieskaties arī Pavasara kolekcijas prezentācijas pasākuma norisē:

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu