/nginx/o/2024/02/20/15898485t1h8bfd.jpg)
Vārīti kartupeļi ir populāra piedeva, kuras pagatavošana jau nekādas īpašas zināšanas neprasa. Labā ziņa – bieži varam uzzināt dažādus knifiņus, kas pat visierastākos ēdienus var pacelt jaunā līmenī.
Vārīti kartupeļi ir populāra piedeva, kuras pagatavošana jau nekādas īpašas zināšanas neprasa. Labā ziņa – bieži varam uzzināt dažādus knifiņus, kas pat visierastākos ēdienus var pacelt jaunā līmenī.
Lai vārīti kartupeļi būtu garšīgi, pirmais noteikums ir vārīšanas procesā ūdenim pievienot sāli. Bet tas nav viss.
Šefpavārs Raimonds Zommers raidījumā "Šefu gaidījāt?" atklāj, kāpēc, vārot kartupeļus, der pievienot daiviņu citrona. Iemesli tam ir divi:
Skaties raidījuma fragmentu: