Februāra izskaņā atklās jau 30. "Lidl" Latvijā

LETA
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Shutterstock

Mazumtirgotājs SIA "Lidl Latvija" šogad februāra beigās atklās 30. "Lidl" veikalu Latvijā, informē kompānija.

Veikala, kas atradīsies Krasta ielā, Rīgā, atklāšana paredzēta 29.februārī.

Atzīmējot šo jubileju, pirmajiem trim veikala atklāšanu gaidošajiem klientiem tiks pasniegtas pateicības dāvanu kartes 30 EUR vērtībā, bet dienas gaitā "laimes ratā" tiks izspēlētas vēl 30 dāvanu kartes - katra 30 EUR vērtībā.

Veikala ēkas un apkārtējās teritorijas projektu izstrādāja SIA "Diānas Zalānes projektu birojs", savukārt būvniecības darbus veica SIA "Aimasa".

Kompānijā arī norāda, ka jaunā veikala apkārtnē iestādīti gandrīz 900 košumkrūmu un koku lielstādu 138 000 eiro vērtībā. Tāpat "Lidl" investējis gandrīz 610 000 eiro, jauna apgriešanās ceļa izbūvē pie Salu tilta - Lāčplēša ielas viadukta.

Kopējās projekta investīcija kompānijā neatklāj.

Jau vēstīts, ka "Lidl Latvija" pagājušajā finanšu gadā, kas ilga no 2022.gada 1.marta līdz 2023.gada 28.februārim, strādāja ar 442,378 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 4,4 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi saruka vairākkārt un bija 3,847 miljoni eiro.

"Lidl Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 365,5 miljoni eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Vācijas "C E - Beteiligungs-GmbH".

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu