30 tūkstoši ASV dolāru par ēšanu: stāsts par sievieti, kura pelna ar ēšanu (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: rainaiscrazy/Instagram.com

Reina no Kalifornijas ceļo un piedalās ēšanas izaicinājumos, kas viņai jau atnesuši jau 30 tūkstošus ASV dolāru naudas balvu formā.

29 gadus vecā Raina Huanga 35 minūtēs var apēst 100 gabaliņus suši un notiesāt 100 pelmeņus vien 10 minūtēs.

Sieviete ir kļuvusi populāra arī sociālajos tīklos, piesaistot vairāk nekā 4,3 miljonus sekotāju “TikTok” un “Youtube”, kur dalās ar video, kā ēd dažādus ēdienus.

“Visu mūžu esmu ēdusi daudz un ātri. Domāju, ka tas videospēļu dēļ, – es vienkārši gribēju ātri paēst, lai varētu atgriezties pie spēlēšanas. Tagad tas ir kļuvis par manu pilnas slodzes darbu, un esmu ļoti pateicīga, ka varu būt tādā situācijā, kur restorāni mani aicina nākt un piedalīties savos izaicinājumos,” "New York Post" norādīja Huanga.

Viņas mīļākais ēdiens, ko ēst vairumā, ir meksikāņu virtuves ēdieni, jo tos ir viegli apēst ātri. “Burito izaicinājumi ir lieliski, jo burito ir mīksti, tāpēc tos var aši notiesāt.”

Tomēr ēšanas izaicinājumu pasaulē ne vienmēr ātrāk nozīmē labāk. Huanga nesen piedalījās ēšanas izaicinājumā Taivānā, kur apēda astoņu kilogramu steiku tikai 70 minūtēs. Tomēr gardēdi pārspēja vīrietis no Āzijas, kurš apēda vairāk steiku, lai gan lēnākā tempā.

Huanga papildina savus ienākumus arī ar naudu, kas gūta, izmantojot sociālos medijus.

“Es mēģināju būt daļa no izklaides industrijas, jo gribēju būt aktrise vai dziedātāja, taču tā joma ir ļoti piesātināta. Bet tieši laikā, kad es strādāju par šefpavāri, kādu dienu man lika izpildīt ēšanas izaicinājumu, un es sešās minūtēs varēju apēst četras mārciņas smagu burito. Kāds nofilmēja, kā es to daru, un videoklips guva lielu atsaucību. Tad es sapratu, ka cilvēkiem patīk skatīties, kā es ēdu,” tā Huanga.

Viņai ir izdevies saglabāt slaidu augumu, neskatoties uz apjomīgo ēšanu, taču viņa neatklāja, kā izdodas uzturēt sevi formā.

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest

Tēmas

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu