Sākta balsošana par "Wolt" apbalvojumu "Restorānu balva"

TVNET/LETA
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Pixabay

Sākta balsošana par piegādes platformas "Wolt" apbalvojumu "Restorānu balva", kurā Latvijas restorāni un kafejnīcas tiek vērtēti deviņās kategorijās, pauda uzņēmumā.

abākie restorāni un kafejnīcas tiks noteiktas tādās kategorijās kā "Vegāniem un veģetāriešiem draudzīgākais restorāns", "Gada jaunpienācējs", "Labākā cena pret kvalitāti", "Labākā brokastu vieta", "Labākais garšas ceļojums", "Labākais ģimenes maltītēm", "Labākā gardēžu maltīte", kā arī "Maltīte "krāpšanās" dienai".

Katrā no kategorijām žūrija izvirzījusi desmit kandidātus.

Lai noskaidrotu uzvarētāju katrā no kategorijām, ikviens iedzīvotājs var balsot par savu iemīļotāko restorānu vienu reizi dienā līdz 2.janvārim vietnē "woltawards.com". Uzvarētāji tiks paziņoti 5.janvārī.

"Restorānu balvu" platforma "Wolt" organizē trešo gadu.

Jau vēstīts, ka SIA "Wolt Latvija" 2021.gadā strādāja ar 11,747 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 3,7 reizes vairāk nekā 2020.gadā, bet kompānijas peļņa saruka 4,3 reizes - līdz 109 948 eiro. Kompānijas 2022.gada finanšu rezultāti pagaidām nav publiskoti.

"Wolt Latvija" reģistrēta 2016.gada oktobrī, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Somijas "Wolt Enterprises".

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu