Gordona Remzija un grilētu salātlapu nedienas

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Grilētas romiešu salātlapu galviņas. Ilustratīvs attēls.
Grilētas romiešu salātlapu galviņas. Ilustratīvs attēls. Foto: Bernhard Richter/shutterstock.com

Gordons Remzijs jau atkal ir kritis nežēlastībā. Šoreiz grilētu romiešu salātlapu dēļ, kuras reiz kādā savā raidījumā asi kritizējis, bet pēc laika pats gatavojis, vēsta "Business Insider".

Šefpavārs Gordons Remzijs ir izslavēts par viņa aso mēli, kritiskajiem komentāriem, kurus īpaši skarbus ir veltījis kā dažādu raidījumu vadītājs. 

Viens no tādiem raidījumiem, kurā viņš devās uz dažādām ēstuvēm, lai pārbaudītu to sniegumu un pēc tam uzlabotu, bija "Šausmas virtuvē (Kitchen Nightmares)". Kādā no raidījuma epizodēm, kas iznākusi 2012. gadā, viesojoties Džordžijas štata restorānā ar nosaukumu "Park's Edge", šefpavārs, kā ierasts, sāk ar ēdienu pasūtīšanu un degustēšanu. Viņš neslēpa savu pārsteigumu, kad ēdienkartē ieraudzījis grilētus Cēzara salātus, un atzinis, ka nekad neko tādu iepriekš nav redzējis.

Ieraugot ēdienu, Remzija sašutums bija tik liels, ka viņš pat uzrunājis pārējos ēdināšanas iestādes apmeklētājus, lai paustu savu pārsteigumu un noskaidrotu, vai kāds cits ko tādu ir baudījis. Nobaudot ēdienu, izrādīja nepatiku, veltot komentāru, ka grilētie salāti izskatoties "briesmīgi", un šķīvi atdeva viesmīlei.

Vēlāk šova epizodē Remzijs bija redzams stāvam virtuvē kopā ar darbiniekiem, kur viņš atkārtoja šefpavāram, kurš bija gatavojis ēdienu, ka

ideja par salātu grilēšanu ir "briesmīga".

Viss būtu kārtībā, ja vien ne kāds vērīgs "Tik Tok" lietotājs, kurš atradis pretrunas starp Remzija teikto 2012. gadā un reālo darbību 2017. gadā. 

Video:

@nldoty I’ve waited 3.5 years to expose the truth #gordonramsay #gordonramsayofficial #gordonramsayreacts #ramsayreacts #kitchennightmares ♬ original sound - nldoty

Video autors, aprakstot Remzija vizīti ēstuvē šova ietvaros, sacīja:

"Acīmredzot salātu grilēšana ir pretīga, neviens šefpavārs to neiekļautu savā ēdienkartē, vai ne?"

Taču, kā atklājas, dažus gadus vēlāk Gordons Remzijs grilētus romiešu salātus pats iekļāvis 2017. gada NASCAR pasākuma ēdienkartē. Togad Remzijs bija "oficiālais Deitonas dienas šefpavārs" 59. NASCAR sacīkšu pasākumā "Daytona 500"

Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok video

"Tik Tok" video autors uzskata, ka šefpavāram būtu jāatvainojas "Park's Edge" kolektīvam, kuru savulaik par salātu grilēšanu krietni nopēlis. 

Lai arī Gordons Remzijs ir aktīvs sociālajos tīklos, līdz šim par šo video šefpavārs nav sniedzis nekādus komentārus vai kā citādi reaģējis.

Tiesa gan, komentētāji dalās divās frontēs – vieni aizstāv Remziju, sakot, ka tāda pārspīlēta uzvedība ir veidota speciāli, lai šova epizodes būtu aizraujošākas, tomēr citi norāda, ka kulinārijā nemitīgi tiek ieviesti jaunumi un fakts, ka Remzijs līdz šim nebija ko tādu baudījis, nenozīmē, ka tas ir slikti. 

Starp citu – grilēti lapu salāti mūsdienās patiesi ir lielā cieņā un tos labprāt pasniedz ēdināšanas iestādēs, kā arī gatavo mājās.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu