Video Metode, kā ātri atbrīvot vīnogas no ķekara (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Vīnogas. Ilustratīvs attēls.
Vīnogas. Ilustratīvs attēls. Foto: George Dolgikh/Shutterstock.com

Jā, nenoliedzami, ka augļu traukā skaisti izskatās vīnogu ķekars jeb ogas, kas piestiprinātas kātiņiem. Tomēr tas ne vienmēr ir praktiskākais. Reizēm ogas ir nepieciešams no ķekara atdalīt lielākā daudzumā, piemēram, gatavojot kādu saldo ēdienu. Vaicāsiet, kur problēma? Problēmu nav, ir tikai varianti, kā darboties ātrāk.

Nomazgāt, nosusināt ogas un ar rokām pa vienai vai saķerot vairākas raut nost no ķekara ir metode, kuru vairums no mums izmanto. Protams, kāpēc ne un nav jau nemaz slikti vai nepareizi.

Bet, ja ogas ir vajadzīgas lielākā daudzumā, darbiņu var paātrināt, pie reizes ari cītīgāk noslaukot tām mitrumu pēc mazgāšanas.

Tev vajadzēs vien vīnogas un dvieli. Vīnogu ķekars jāliek uz dvieļa, ar tā otru galu jāpārsedz un, viegli uzspiežot, jāvirpina turp, atpakaļ, par ļaunu nenāks arī kāda apļveida kustība.

Kā tieši to darīt, skaties video:

@organizedandsimplified4u Tried this grape removal hack and it worked! Well, kind of lol 🍇 . . . . . . #grapes #fruits #foodie #foodtok #foodhacks #lifehacks #homehacks #foodtips #fruits #kitchentips #kitchenhacks #didyouknow #tips #tipsandtrick #tiktokuniversity #fyp #fypシ ♬ Celebration - FASSounds

Ļoti vienkārši un ātri!

Receptes ar vīnogām iedvesmai:

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu