Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kāpēc pievienot kafiju vegānās gaļas mērcei? (4)

Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Johannes Ziegler Photo/Shutterstock.com

Lai arī vegāna uztura piekritēji ikdienā nelieto ne gaļu, ne citus dzīvnieku izcelsmes produktus, pateicoties dažādiem vegāniem produktiem, piemēram, sojai, ir iespējams pat pagatavot ēdienus, kas gan izskatās, gan garšo ļoti līdzīgi tiem, kuros tiek izmantota gaļa. 

Lai garšas padarītu izteiktākas, ir metodes, kuras der izmēģināt.

Augu valsts ēdienu pazinējs, šefpavārs Edgars Sanders atklāj, ka kafija ir lielisks papildinājums vegānās "gaļas" tipa mērcēs.

Šis tik ļoti iemīļotais dzēriens piešķir augu izcelsmes produktiem to garšu, kas līdzīga tai, kad gaļa ir mazliet pierauta pie pannas, padarot kopējo ēdiena garšu piesātinātāku un izteiksmīgāku.

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu