Jo tālāk, jo trakāk: tampons pannā pie gaļas. Kāpēc? (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok video, kolāža

Cilvēku izdomai patiesi nav robežu. Nereti tas ir apbrīnojami, jo rodas ģeniālas idejas, bet citreiz ir jāpadomā divreiz, kā vispār kāds nonācis pie konkrētas idejas un tās realizācijas. Šoreiz stāsts par kādu plašu rezonansi izraisījušu video no platformas "TikTok", kas skatīts 3,8 miljonus reižu. 

Lietotāja ar segvārdu "Victoriasway" platform "TikTok"  savos video dalās ar visdažādākajiem padomiem gan virtuves, gan citos mājas darbos. Jāteic, ka viens viņas video ir kļuvis īpaši populārs – skatīts 3,8 miljonus reižu, bet vai tāpēc, ka ļoti labs un vērtīgs padoms? Diez vai...

Šajā video viņa dalās ar savu metodi, kā atbrīvoties no taukiem un šķidruma, kas rodas pannā, cepot malto gaļu. Lai to paveiktu, viņa izmanto tamponus. 

@victorias.way The simplest way to remove excess fat when cooking ground meat #lifehacks #LifeHack #virall #viralvideo #viral #viraltiktoks #viraltiktokvideo #foryou #fortoupage #foryoupage #fypage #viral_video #viralvideos #lifehacker #lifehacking #tiktokviral #tiktoklifehack #tiktoklifehacks #hacks #hacksoflifed #groundbeef #groundbeefrecipe #groundbeefrecipes #tamponstory #tamponhack #tampon #tamponprank #kitchenhack #kitchenlifehack ♬ Bounce When She Walk - Ohboyprince

Vai to vajadzētu darīt? Noteikti nē. Galvenais iemesls – šo higiēnas preču sastāvs nav paredzēts saskarei ar ēdienu. Viena no vielām, kas nereti tiek izmantota tamponu ražošanā, – balinātājs. 

Komentāros vairums cilvēku izrādīja manāmu sašutumu un neatbalstīja tādas higiēnas preces izmantošanu ēdiena pagatavošanā, iesakot daudz drošākas metodes:

  • šķidruma un tauku noliešanu;
  • papīra dvieļa izmantošanu;
  • liesākas liellopa gaļas iegādi.

Citi komentētāji izteica cerību, ka šis bijis vien joks un pagatavotā gaļa nenonāca vēderos.

Būsim saprātīgi un nejauksim kopā lietas – kas paredzēts lietošanai higiēnas nolūkiem, lai tam arī paliek. Virtuvē darbosimies ar virtuvē paredzētiem rīkiem un priekšmetiem.

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest

Tēmas

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu