"Pašlasīšanai STOP!": Cilvēku negodprātības dēļ atceļ zemeņu pašlasīšanas iespēju (2)

CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Zemenes laukā.
Zemenes laukā. Foto: barmalini/Shutterstock.com

Jau ilgu gadu prakse vietējo zemeņu audzētavās ir aicināt iedzīvotājus ogas lasīt pašiem, par tām maksājot ievērojami zemāku cenu. Abpusēji izdevīgi - audzētājiem neiet postā ogas, kuras nespēj nolasīt, cilvēki var aizvadīt dažas stundas svaigā gaisā un par tīkamāku samaksu tikt pie gardām ogām. Tomēr "Ziemeļu Zemenes" šādu iespēju savos laukos liegušas.

"Pašlasīšanai STOP!Par cik ir tik ļoti daudzi cilvēki, kas uzskata, ka nav jāmaksā par salasītajām ogām, tad pašlasīšana tiek ATCELTA!!! Tas ir kaut kas neredzēts un prātam neaptverams, cilvēki bēg kur nu kurais ar visām ogām 🤯Paldies pircējiem, kas ciena citu darbu. Pašlasīšanas iespēja vairs NEBŪS!" teikts "Ziemeļu Zemeņu" ierakstā portālā "Facebook".

Savu sašutumu par negodprātīgu rīcību pauduši arī komentētāji pie ieraksta:

"Žēl, ka ir tādi tizleņi, kas sabojā visu pasākumu. Pati šorīt biju un salasīju odziņas! Paldies par šo iespēju un lai Jums veicas arī turpmāk!" tā Gita;

Tīne raksta: "Bezkaunība augstākajā mērā no šo cilvēku puses! 🤬😨 Lasīju un domāju- prātam neaptverami, vai cilvēki ir badā?"

Jolanta savukārt dalījās ar savu pieredzi, kuru saimniecības pārstāvji atzina kā opciju nākotnei: "Nezinu vai mans komentārs būs lietderīgs, betmūsu zemeņu ferma Lielbritānijā dažus gadus atpakaļ ieviesa ieejas maksu - 3 paundi par personu, tādā veidā tiekot vaļā no ciemiņiem, kuri atbrauc ar pilnu mašīnu, saēdas zemenes uz 25 paundiem un pēc tam nopērk salasītās zemenes par 5 paundiem. Ieejas maksu vēlāk atskaita no kopējā rēķina, tādā veidā ieejas maksa ir kā neliela priekšapmaksa."

Portāls "Apollo.lv" sazinājās ar uzņēmumu, lai noskaidrotu vairāk par notikušo, taču pārstāvji rakstiskā atbildē pauda, ka "nekas tāds jau nenotika".

"Dažiem cilvēkiem aizmirsās/nebija iespēja samaksāt par salasītajām odziņām," raksta uzņēmuma pārstāvji. "Bet kopumā viss ir ļoti jauki. Sakam lielu paldies visiem mūsu klientiem. Viņi ir paši labākie."

"Ziemeļu zemenes" policijā par notikušo nevērsīsies. Uz jautājumu par radītajiem zaudējumiem atbilde netika sniegta.

Komentāri (2)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu