Video Sociālo tīklu lietotājus pārsteidz sieviete ar pasaulē lielāko muti

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok video, kolāža

Samanta Ramsdela ir sociālo tīklu zvaigzne, pateicoties... viņas mutei!  Tā ir desmit centimetrus plata, un viņas vārds ir ierakstīts arī Ginesa pasaules rekordu grāmatā. 

Sievietei vietnē "TikTok" ir vairāk nekā 3,5 miljoni sekotāju. "Es izveidoju "TikTok" kontu 2019. gada rudenī. Jebkurš videoklips, kas saistīts ar manu muti un grimasēm, kādas varu uztaisīt, vienmēr kļūst par grāvēju," reiz intervijā atklāja Samanta.

Par jaunāko Samantas sensāciju kļuvis videoklips, kuru viņa publicēja jūnija sākumā. Atrodoties Ostinā, viņa apmeklēja «Terry Blacks BBQ» restorānu, kurā vēlējās notiesāt gardas ribiņas.

Komentāros vairāki cilvēki izrāda pārsteigumu, kad saprot, ka tas, ko viņi redz, nav filtrs.

@samramsdell5 HI AUSTIN TEXAS!!!! First stop- Terry Blacks BBQ!!! 🥵🥵#austin #austintx #texas #bbqtiktok #eatwithme #foodtiktok ♬ Texas Proud, Texas Strong - Chip Polk

Spriežot pēc komentāru sadaļas - liela daļa cilvēku, kuri ir noskatījušies šo videoklipu, nav zinājuši, ka Samanta ir pasaulē lielākās mutes īpašniece.

"Tas nav filtrs?" Jautā kāda "TikTok" lietotāja.

"Man likās, ka viņa piedalās tajā izaicinājumā, kur tu mēģini neaktivizēt filtru!" pārsteigumā dalās kāda cita lietotāja.

"Kā sauc šo filtru? Neredzu nosaukumu," neizpratnē jautā kāds vīrietis komentāru sadaļā, neticēdams, ka tas ir sievietes īstais mutes izmērs.

Ja tu nezinātu, ka viņai pieder Ginesa pasaules rekords, vai tu ticētu, ka tā patiešām ir viņas īstā mute?

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu