No šodienas, 17. aprīļa līdz 30.aprīlim notiks pavasara Rīgas restorānu nedēļa, aģentūru LETA informēja Rīgas investīciju un tūrisma aģentūra. Patiesībā divu nedēļu ilgais pasākums ļaus gardēžiem izbaudīt vairāk.
Ir sākusies pavasara Rīgas restorānu nedēļa
Šajā sezonā restorānu nedēļā piedalīsies rekordliels dalībnieku skaits - vairāk nekā 50 galvaspilsētas restorāni.
Restorāni piedāvās īpašās pavasara trīs kārtu maltītes, kas iekļausies trīs dažādās cenu kategorijās - 30, 35 un 40 eiro.
Kā ierasts, īpašajā ēdienkartē galvenā loma būs Latvijai un Baltijai raksturīgiem sezonāliem un svaigiem vietējiem produktiem.
Lai nobaudīt restorānu nedēļas piedāvājumu, ir iepriekš jārezervē galdiņš.
Restorāna nedēļas mērķis ir iepazīstināt Rīgas iedzīvotājus un tūristus ar kulinārijas pasaules dažādību galvaspilsētā, kā arī attīstīt uzņēmējdarbības vidi pilsētā, atbalstot uzņēmējus.