Pavisam tuvu ir laiks, kad sāksim grilēšanas sezonu. Un nebūs melots, ka gan gaļai, gan zivīm piestāv maigi iemarinēti gurķi. Arī pavāram Normundam Baranovskim ir sava iecienītākā ātri iemarinēto gurķīšu recepte.
Ātri marinēto gurķu šķēlīšu recepte no šefpavāra
Marinēti gurķi ir lielisks papildinājums visdažādākajiem ēdieniem. Ja uz kārā zoba gribas marinētu gurķu svaigāku versiju, tad jāmarinē pašam, izmantojot ātrās iemarinēšanas receptes.
Lai pagatavotu ātri marinētus gurķus šefpavāra Normunda Baranovska gaumē, tev vajadzēs gurķus, piparmētru, sāli, medu un kādu skābo elementu - citronu, laimu vai etiķi.
Gurķi plāni jāsagriež, ideāli, ja pie rokas ir mandolīna vai slaiseris, jāpievieno minētās sastāvdaļas pēc garšas, jāsakrata un - gatavs!