Video ⟩ Amizants veids, kā uzklāt sviestu uz siltas tostermaizes (2)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Grauzdēta maize ar sviestu. Ilustratīvs attēls.
Grauzdēta maize ar sviestu. Ilustratīvs attēls. Foto: Joe Gough/Shutterstock.com

Kraukškīga, vēl silta tostermaizīte, kas pārziesta ar sviestu, kurš plānā kārtiņā uz tās izkūst, - pasakains gardums. Bet ar sviestu iet visādi, jo reizēm plānas, izkusušas kārtiņas vietā ir sviesta kunkuļi, kas it nemaz nav baudāmi.

Vienkāršākais variants ir nelielu sviesta daudzumu allaž turēt istabas temperatūrā, lai tas ir mīksts un viegli ziežams uz jebkuras maizes, vienalga, vai tā ir svaiga vai apgrauzdēta. Atliks paņemt nazi un uzsmērēt sev tīkamo sviesta daudzumu.

Ja sviestu nemēdz turēt istabas temperatūrā, bet tikai ledusskapī, tad te sākas problēmas, jo no cieta sviesta kluča ir ļoti grūti dabūt plānu kārtiņu, lai uz maizes nav jāliek lieli pikuči, kas neizkusīs un sabojās maizītes baudīšanu.

Pazīstamā kanoe airētāja Džesika Foksa savā "Tik Tok" profilā dalījās ar video, kā viņa apziež tostermaizes, uzdodot jautājumu: "Vai šādi ir pieņemami, vai arī liek tev justies nekomfortabli?"

Īsajā video redzams, kā viņa tur rokā apgrauzdētu maizes šķēli, kuru apziež ar sviestu, turot to rokās ar visu iepakojumu un ar atvērto maliņu rīvējot pret maizīti. 

Pie video sportiste pievienojusi komentāru: "Tā ir vienkāršāk, bez sviesta gabaliņiem vai caurumiem maizē. Es noteikti neesmu vienīgā."

@jessfoxcanoe Its just easier, no clumps of butter or holes in the bread.😅 surely im not the only one #toast #fyp #hack ♬ original sound - Jessica Fox

Lietotāji, kas noskatījušies video, reaģējuši dažādi. Kāds apgalvo, ka šāda metode nav pieņemama. Cits raksta, ka ledusskapī jātur divi sviesta iepakojumi - viens tostermaizei, cits pārējām vajadzībām, lai visi ēdieni nebūtu ar maizes drupačām. Netrūka arī atzinīgu komentāru, slavējot radošo ideju, kas ļauj arī ietaupīt laiku un ūdeni, jo nav jāizmanto nazis, kas pēc tam būtu arī jānomazgā.

Komentāri (2)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu