Rīdzenes ielas garšu festivāls: gardi ēdieni, dzirkstoši dzērieni un mūzikas ritmi

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: shutterstock.com

18. janvārī ikviens ir aicināts uz pirmo Rīdzenes ielas garšu festivālu. Tajā būs iespēja baudīt gardus ēdienus, dzirkstošus dzērienus un festivāla cienīgus mūzikas ritmus.

Rīdzenes ielas garšu festivālā par atraktīvu atmosfēru rūpēsies pasākumu vadītājs un topošās garšu un notikumu telpas koncepta līdzautors Arvis Zēmanis. Viņš iesaistīs viesus aktivitātēs un izaicinājumos:

austeru atvēršanā uz ātrumu, kokteiļu degustācijās, jaunu burgeru garšu radīšanas izaicinājumos, kā arī dalīsies unikālās detaļās par topošo garšu un notikumu telpu.

“Norisinoties pirmajam Rīdzenes ielas garšu festivālam, t/c “Galerija Centrs” uz dienu kļūs par Vecrīgas garšu epicentru. Šī festivāla apmeklētājiem būs iespēja ne vien baudīt festivāla cienīgu atmosfēru, bet arī sajust daļu no topošās garšu un notikumu telpas, kas atradīsies t/c 4. stāvā,” norāda tirdzniecības centra “Galerija Centrs” vadītāja Sanita Krīgere.

Foto: Publicitātes foto

Rīdzenes ielas garšu festivāls apmeklētājiem būs pieejams no plkst. 11.00, savukārt no plkst. 17.00 līdz 23.00 Arvja Zēmaņa pavadībā norisināsies vairākas aktivitātes un izaicinājumi, tostarp perkusiju performance un DJ Aspirins uzstāšanās. Ieeja – bezmaksas.

Līdz ar festivāla atklāšanu, apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem apmeklēt arī topošās garšu un notikumu telpas vēstniecību. Tajā līdz ar kafijas baudīšanu būs iespēja uzzināt vairāk par pašu projektu, kā arī festivāla laikā būs iespēja aprunāties ar šī unikālā koncepta autoriem. Tā atradīsies Rīdzenes ielas vidū un darbosies līdz pat garšu un notikumu telpas atvēršanas dienai.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu