Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Kā pareizi dzert tēju ar medu?

Raksta foto
Foto: New Africa/shutterstock.com

Gada aukstajos un mitrajos mēnešos, kad, diemžēl, vairāk arī slimojam, karstas tējas ar citrusaugļiem, kādu gabaliņu ingvera un medus tiek baudīts biežāk nekā ikdienā. Tomēr savienībai tēja un medus ir savi noteikumi, ja vēlies rezultātu.

Verdošā ūdenī medus var zaudēt daļu no uzturvielām un pat nedaudz zaudēt garšas pilnību.

Lai iegūtu maksimālu labumu no šī produkta, vislabāk to pievienot krūzītē, kad tējas temperatūra ir smazinājusies un ir jau dzerama.

Lai dzērienu pārvērstu par līdzekli pret saaukstēšanos, pēc garšas var pievienot citronu, kanēli, kardamonu vai ingveru. Medus lieliski sader arī ar zāļu, ogu un augļu tējām.

Tēmas

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu