Iznākusi Pipara jaunā pavārgāmata. Ieskaties prezentācijas pasākumā!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest

1. novembrī kokteiļbārā «Thirsty» (Pēterbaznīcas iela 17) svinīgi tika prezentēta Roja Puķes jeb Pipara otrā recepšu grāmata «Piparēdiens 2. #pavienkāršo».

Grāmatas mērķis ir sniegt iedvesmu gatavot un ļauties eksperimentiem. Rojs kā grāmatas autors paaugstinājis garšas latiņu, nezaudējot draudzīgo stilu un rūpes par katra lasītāja labsajūtu. «Piparēdiens 2. #pavienkāršo» ir kā ceļvedis uz gardēžu vēlmju piepildījumu, ar vienkāršiem paņēmieniem, izmantojot visiem saprotamus un pieejamus produktus.

Katrs viesis saņēma īpašu komplimentu – ķirbju zupu ar kartupeļu saldējumu, kuru nebūs iespējas nogaršot nekur citur un kurš raksturo recepšu grāmatas autora neikdienišķo skatījumu uz garšām un to salikumiem! Par īpašo cienastu parūpējās “Skrīveru mājas saldējums” komanda.

Par viesu noskaņojumu rūpējās DJ, bet muzikālās pauzes aizpildīja Mārtiņš Balodis (Bad Habits), kuram pāris dziesmās pievienojās enerģiskā Katrīna Dimanta. Garšīgas uzkodas un dzērieni, sabiedrībā zināmi cilvēki, saviesīgas sarunas un protams, pati grāmata! Grāmatu var iegādāties labākajās grāmatnīcās un internetā. Iegādājoties grāmatu internetā, jums ir lieliska iespēja pievienot tekstu, ko autors ierakstīs grāmatas sākumā un parakstot nosūtīs to caur pakomātu. Lieliska ideja Ziemassvētku dāvanai!

Grāmatas informatīvais atbalstītājs Receptes.lv

Grāmatas autors Rojs Puķe (Pipars) ir kulinārijas bloga www.pipars.lv autors. Recepšu grāmatas “Piparēdiens” autors. Sociālais uzņēmējs, grilēšanas TV šova “Pipars cepās” vadītājs. Daudzu labdarības projektu autors. Latvijas lepnums 2019. Latvijas Republikas Tiesībsargs gada balvas 2020. un 2021., ieguvējs. 2020. un 2021. gadā iekļauts prestižā biznesa žurnāla “Forbes” sarakstā “ 30 līdz 30”. 2022. Gadā saņēmis Cilvēcības balvu par ieguldījumu Latvijas nākotnē.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu