Gigantiska karbonāde par 0 eiro – Saulkrastu kafejnīcas izaicinājums dižēdājiem (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Publicitātes foto/ TVNET kolāža

Jau iepriekš stāstījām, ka Latvijā ir pat vairākas ēstuves, kur, piedaloties izaicinājumos, ir iespējams mieloties ar milzu burgeriem un citiem labumiem par baltu velti. Jaunu izaicinājumu gigantiskas karbonādes veidolā Latvijas dižēdājiem ir sarūpējusi Saulkrastu kafejnīca “Miera osta”.

Lai uzzinātu ko vairāk par “Miera ostas” gigantiskās karbonādes izaicinājumu, uzrunājām kafejnīcas īpašnieku Robertu Rāviņu. Viņš TVNET atklāj, ka ideja radusies ļoti spontāni. “Mums kafejnīcā bija viena skaista koka paplāte. Ilgi domājām, ko mēs varētu uz tās pasniegt. Galu galā radās doma, ka uz tās varētu servēt pusdienas visai ģimenei. Kad bijām visu pagatavojuši un sākām fotografēt, ienāca galvā doma šo ģimenes porciju pasniegt arī kā izaicinājumu.”

Lai piedalītos izaicinājumā, nosacījumi ir pavisam vienkārši – ja 20 minūtēs izdodas apēst 20 eiro vērto gigantiskās karbonādes porciju, par to nav jāmaksā.

@gromuls @Roberts Rāviņš izaicināja, pamēģināju! Neveiksmīgi! Good Luck nākamajam! ✊🏻 #mieraosta #karbonade #karbonadesizaicinājums ♬ original sound - Gromuls

Porcijā ietilpst: cūkgaļas muguras karbonāde ar sieru, sīpoliem, tomātiem un garšvielām (~900 g), frī kartupeļi (~900 g), kā arī svaigie salāti un mērcīte pēc izvēles.

“Mums ir pāris savi "knifiņi”, lai karbonāde būtu izcili mīksta, sulīga un garšīgākā, ko ēdājs būtu baudījis,” apgalvo Roberts, piebilstot, ka izaicinājuma laikā ir iespēja arī padzerties, “dzērienu gan parasti cilvēks iegādājas pats”.

Vaicāts, vai kādam ir izdevies pieveikt šķietami neiespējamo, kafejnīcas īpašnieks stāsta, ka līdz šim ir gājis ļoti jautri -

lai gan mēģinājuši ir ļoti daudzi, tikai astoņiem drosminiekiem ir izdevies apēst milzīgo porciju, iekļaujoties noteiktajā laika limitā.

Tiesa gan, viens dižēdājs uzstādījis pat īstu rekordu, pieveicot izaicinājumu fenomenālā ātrumā – 9 minūtēs.

@robertsra Jauns rekords 💥🖤 #miera #osta #rekord #karbonāde #izaicinājums #spēks #saulkrasti ♬ Back In Black - AC/DC

Kā tu domā, vai tev būtu pa spēkam pievarēt “Miera ostas” diženo karbonādi?

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest

Tēmas

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu