Virkne ēdienu transportēšanas rezultātā var līdz tavām namdurvīm nonākt ne tādā izskatā, garšā un tekstūrā, kādu to saņemtu, pasūtot ēdināšanas iestādē uz vietas vai gatavojot pats.
Portāls "Insider" ir apkopojis ēdienu sarakstu, kuri piegādes dēļ varētu nebūt tādi, kādus tos vēlētos baudīt.
Jā, diemžēl it kā tik ļoti vienkāršais ēdiens arī var likt vilties, ja pasūti to ar piegādi. Kāpēc? Viss ļoti vienkārši - labu gribot, pēc pagatavošanas maltīte tiek iesaiņota, lai varam to baudīt siltu, bet kondensāts, kas rodas iepakojumā, no ārpuses kraukšķīgo, bet viducī patīkami mīksto kartupeli padara slapju.
Šie augļu un dārzeņu dzērieni ir radīti, lai tos baudītu tūdaļ pēc pagatavošanas. Kad tos ilgāk uzglabā un vēl transportē nezināmā temperatūrā, baudāma dzēriena vietā glāzē var būt noslāņojusies masa, kas ne labi izskatās, nedz arī garšo.
Ir gandrīz nereāli saņemt saldējumu tā, lai tas nebūtu ne kripatiņu pakusis, jo diez vai piegādātāji, kas ved ēdienu no ēdināšanas iestādēm, pa ceļam tur to speciālās saldētavās.