"Tik Tok" lietotāju nežēlastībā kritis pasaulslavenais šefpavārs Gordons Remzijs (10)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Ekrānuzņēmums no Tiktok video, kolāža

Gordons Remzijs ir vairāku restorānu ķēžu īpašnieks, slavens gan ar savām prasmēm virtuvē, gan arī ar vairāku kulinārijas šovu vadītāja un tiesneša lomu, bet pēdējā laikā viņš pamanās iepīties nesmukās situācijās.

Gordona Remzija asā mēle, skarbais tiešums nav noslēpums nevienam, kurš ir redzējis kādu kulinārijas raidījumu ar viņa dalību vai seko kādam no viņa sociālo tīklu kontiem, bet ir reizes, kad ir par daudz. Šķiet, ka šāda reize nu ir pienākusi.

Vietnē "Tik Tok" slavenais šefpavārs ievietojis video, kur šķietami izvēlas no aploka jēru kaušanai. Video dzirdami arī paša pavāra komentāri: "Es jūs ēdīšu! Mmmm, ņam ņam ņam, kurš no jums dosies uz cepeškrāsni pirmais? Tu! [norādot uz konkrētu jēru] Krāsns laiks!"

Komentētāji šoreiz ir īpaši skarbi, uzsverot, ka šoreiz Remzijs ir pārkāpis visas robežas. Lietotāji raksta:

"Gordon, man šķiet, ka tev ir pienācis laiks atvilkt elpu no Tik Toka", "Es pat neesmu veģetārietis, bet šis ir ļoti skumji...". 

Bet nosodošo komentāru vidū atrodami arī aizstāvoši, piemēram, lietotājs Micha Frank raksta: "Cilvēki viņu nosoda, bet tajā pašā laikā iekožas dubultajā čīzburgerā".

Humors vai tomēr ne, spriediet paši. Video no Gordona Remzija "Tik Tok" konta: 

@gordonramsayofficial

The Lamb sauce was still not found in the making of this video…..

♬ original sound - Gordon Ramsay
Komentāri (10)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu