TOP 5 Lisabonas garšu pieturvietas bez liekiem tēriņiem

Iesaka blogeris Kaspars Virsnītis
Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: @myfoodbloger un @dearbreakfast "Instagram" konti/Shutterstock/ TVNET kolāža

“Ja plānojat pagaršot Lisabonu, šo saglabājiet,” mudina atraktīvais "Instagram" konta @myfoodbloger saimnieks Kaspars Virsnītis, kurš šobrīd ar sievu Kristīni ļāvies Portugāles galvaspilsētas garšu vilinājumam un iesaka piecas pieturvietas tiem, kuri vēlas gardi pamieloties, nepārmaksājot par vēderpriekiem.

“Te ir vairākas gardas vietas, kurās siekala būs līdz ceļgaliem. Rajons ap Time Out Market ir izcils ēšanai, katra kafejnīca pārspēj nākamo, atmosfēra viegla, gaisīga, garšas korī dzied “apēd mani”!

Vidēji par 2 ēdieniem + 2 dzērieniem visur maksājām no 20-25 eur,”

stāsta Kaspars.

Dear Breakfast

"Instagram" lapa šeit.

Adrese: Rua Das Gaivotas, 17, Lisboa.

Kaspara komentārs: “Sieva spiedza par savām brokastīm - avokado maizi, kurā biete savijās ar sinepēm. Mans ēdiens bija pārkumīnots, taču nāktu ēst vēl. Pilsētā ir vairākas viņu kafejnīcas.”

La Malquerida

"Instagram" lapa šeit.

Adrese: Tv. do Marquês de Sampaio 14, Lisboa.

Kaspara komentārs: “Tako vieta, kuru atvērusi čīliete un viņas boifrends, strādā no 18:00. Tik svaigu garšu nošu tako nekad nebiju baidījis. Vairāk nekā iesaku!”

Time Out Market Lisboa

"Instagrm" lapa šeit.

Adrese: Av. 24 de Julho 49, Lisboa.

Kaspara komentārs: “Šī vieta ir visos ceļvežos, un absolūti pamatoti. Milzīgs angārs ar ēstuvēm, kurās izgaršot pasauli. Strādā katru dienu no 10:00-01:00. Atmosfēra perfekta! Mēs dzīvojam kaimiņos un labāku dzīves vietu iedomāties nevaru.”

Pastelaria Aloma

"Instagram" lapa šeit.

Adrese: Largo Calhariz 3, Lisboa.

Kaspara komentārs: “Portugāļu olu kūciņu vieta, kurā manai gaumei vislabākās garšas, mīklai pievienots vairāk sāls, tas rada patīkamu ansambli uz mēles. Tās ir vairākās vietās Lisabonā, mēs bijām šajā.”

KAYA

"Instagram" lapa šeit.

Adrese: Rua De São Marçal, 1C, Lisboa.

Kaspara komentārs: “Draudzīgi puiši no Brazīlijas saimnieko kafejnīcā, kurā pie reizes var arī tikt pie frizūras. Brokastu vieta - es ēdu humusu un pašceptu saldskābmaizi, karamelizētus sīpolus un spinātus. Laba kafija.”

Veseli ēduši!

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu