Gordona Remzija nedienas: asi kritizēts par nesamērīgu cenu iemīļotam britu ēdienam (1)

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: AFP/Scanpix, Shutterstock.com, Tvnet kolāža

11. oktobrī Londonā Gordons Remzijs atvērs pavisam jaunu savu restorānu. Viens no ēdieniem, kas rodams ēdienkartē, ir britu klasiskais "fish and chips" jeb zivs ar fritētiem kartupeļiem. Šim ēdienam Gordons Remzijs pievienojis savu īpašo piedevu, bet negācijas raisījis nevis ēdiens, bet gan cena.

Par panētas zivs gabaliņu, kas pasniegts ar zirņu biezeni un siltu tartara mērci, apmeklētājiem būs jāšķiras no 24,50 mārciņām, kas ir aptuveni 29 eiro.

Cenā nav iekļauti frī kartupeļi, kas klasiski pasniegti pie šī ēdiena. Tie jāpasūta atsevišķi un jāpiemaksā 7 mārciņas jeb aptuveni 8 EUR.

Gordons Remzija savā "Instagram" un "Twitter" kontā publicēja zivs un zirņu fotogrāfijas, lai reklamētu restorāna atklāšanu, taču viņa fani nebija sajūsmā, ieraugot restorāna mājaslapas ēdienkarti ar cenām.

"25 mārciņu par šo zivi! Par tādu naudu es varētu ēst nedēļu," rakstīts kādā komentārā.

"Nepaēstu pat zvirbulis," piebilda cits komentētājs. "Viens kumosiņš un viss."

Vēl novembrī šefpavārs, kurš ir ticis apbalvots ar Michelin zvaigznēm, iekļuva dažādu mediju virsrakstos, kad viņš savā Londonas restorānā Gordon Ramsay Burger iekasēja 106 ASV dolārus par burgeru bez frī, par kuriem atsevišķi bija jāpiemaksā 8 USD.

Komentāri (1)CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu