Šo stihiju pārstāv Vēži, Skorpioni un Zivis.
Ūdens stihija
Vēzis
Lai uz Vēža svētku galda būtu tas, kas viņam nepieciešamo katru dienu: daudz svaigu dārzeņu un nedaudz olbaltumvielu. Vēži ir īsti gardēži, kas daudz zina par dažādu valstu kulinārijas tradīcijām. Noteikti sagatavo uzkodas ar kaviāru: tas viņu sirdis īpaši sasildīs. Turklāt Vēži neatteiksies arī no salda augļu pīrāga, šokolādes kūkas vai saldējuma. Mīļākās garšvielas ir ķiploki, piparmētra un baziliks. Starp citu, Vēži paši ir kaislīgi pavāri, tāpēc diez vai viņi atteiksies no iespējas paši sev pagatavot svētku vakariņas.
Skorpions
Pikantus un garšvielām bagātus eksotiskos ēdienus Skorpioni uztvers ar sajūsmu, bet vienaldzīgus tos atstās dažādas uzkodas un svaigu dārzeņu salāti. Viņiem ir nepieciešamas olbaltumvielas, tāpēc bez gaļas viņi jutīsies izsalkuši. Lai izpatiktu Skorpionam, pagatavo indiešu kariju vai japāņu suši rollus. Šīs zīmes pārstāvji izjūt īpašu patiku pret ēdieniem sarkanā krāsā un tumšiem dzērieniem. Mīļākās garšvielas: baziliks, kanēlis, karijs, ķiploki, ingvers. Un svētku mielastu vislabāk sarīkot pusdienu laikā - pārēšanās pirms gulētiešanas Skorpionam nav vēlama.
Zivs
Visromantiskākā zodiaka zīme, kas spēj novērtēt vakariņas sveču gaismu. Un, ja uz galda ir ķīniešu vai Taizemes virtuves ēdieni, Zivs ilgi atcerēsies šo dienu. Viņi labprāt ēd jebkuru olbaltumvielas saturošu pārtiku, galvenais ir tas, lai tā ir liesa. Priekšroka dodama zivīm un jūras veltēm. Izvēloties dzērienus, paturi prātā, ka Zivis, kaut arī izsmalcināti vīna pazinēji, noreibst ātrāk nekā citas zodiaka zīmes.