Neaizmirsti par vāciņiem - tiem arī jābūt steriliem!

Receptes.lv
CopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Foto: Depositphotos

Tāpat kā burkas, arī vāciņi sākumā rūpīgi jānomazgā ziepjūdenī vai izmantojot sodu. Kārtīgi jānoskalo. 

Pēc tam vāciņi ir jānovāra - ielaid tos verdošā ūdenī un ļauj vārīties 2 minūtes.

Esi rūpīgs un uzmanīgs, vāciņiem jābūt labā stāvoklī, uz tiem nedrīkst būt rūsa un dažādi robi, skrāpējumi. Gumijas vākiem ir precīzi jāatbilst burkas kakliņa izmēram un  jāspēj to blīvi noslēgt.

Avots: Chudo-povar

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest
Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu