Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Ja ēdiens garšo labi, bet ne lieliski? 3 iespējas visu uzlabot!

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Pagatavoji mērci, zupu, salātus vai gaļu, pagaršoji - viss labi, bet tomēr kaut kas trūkst? 3 produkti, kas atrodami katrā virtuvē tavu pagatavoto maltīti var uzlabot!

Sāls, etiķis un olīveļļa - īsteni brīnumdari.

Jā, bieži tiek runāts par sāls kaitīgumu, tomēr virtuvē tam ir neatņemami svarīga loma un nereti tieši sāls ir tas, kas mazliet pietrūkst, lai ēdiens garšotu perfeki. Protams, nevajag pārspīlēt. Pārsālīts ēdiens garšo slikti un nav vēlams organismam, bet maza papildus šķipsniņa sāls nekaitēs.

Ja tev tomēr šķiet, ka sāli esi pievienojis pietiekoša daudzumā, bet tāpat ēdienam kaut kas trūkst, pamēģini atsvaidzināt garšas ar kādu pili etiķa vai citrona sulas (jebkādu skābumu). 

Arī olīveļļa ir lielisks atbalsts, īpaši situācijās, kad maltīte šķiet sausāka nekā kārotos.

Protams, ne visiem ēdieniem un ne vienmēr tieši šie produkti atrisinās situāciju, tomēr tos der paturēt prātā, jo tieši tik vienkārši vari uzlabot savas brokastis, pusdienas un vakariņas!

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu