Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Lieldienu maize jeb kuličs

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vistradicionālākā Lieldienu maize. Cēlusies slāvu zemēs, bet iemantojusi savu vietu uz daudzu Lieldienu svinētaju galda. Kuliči mēdz būt ļoti dažādi, ar rozīnēm, ar marmelādi, bez papildus piedevām, ar skaistu dekoru virspusē vai arī bez tā. Lielākā nozīme ir pašai maizītei, gatavošanas un raudzēšanas procesam.

Lieldienu maize - kuličs

Foto: Receptes.lv

Vairāk recepšu izlases:

Receptes.lv iesaka
TVNET jaunākie raksti
Uz augšu