/nginx/o/2020/02/06/12922243t1h3343.jpg)
Lai arī nesen tikai iztukšoji pēdējos ziemas krājumus, jāgatavo jauni. Laiks zemenēm - ievārījumos, kompotos, sīrupos, bet ja zini, ka kārosies svaigu zemeņu garša - sablendē ar cukuru un liec saldētavā.
/nginx/o/2020/02/06/12922244t1h8ba3.jpg)
/nginx/o/2020/02/06/12922243t1h3343.jpg)
/nginx/o/2020/02/06/12922245t1h899d.jpg)
/nginx/o/2020/02/06/12922241t1hd312.jpg)
/nginx/o/2020/02/06/12922242t1h1f98.jpg)
Lai arī nesen tikai iztukšoji pēdējos ziemas krājumus, jāgatavo jauni. Laiks zemenēm - ievārījumos, kompotos, sīrupos, bet ja zini, ka kārosies svaigu zemeņu garša - sablendē ar cukuru un liec saldētavā.