Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2020/02/06/12920018t1hddeb.jpg)
Tikko aizvadījām jautro un izklaidēm pārpilno Masļeņicu (slāvu svētki), ar kuru tiek aizvadīta ziema un sagaidīts pavasaris, kā arī pārpārēm dāvāta mīlestība :) Goda vietā šajos svētkos ceļamas ir pankūkas - saules simbols. Tad nu arī mēs izlēmām godāt šo neatņemamo ēdienkartes sastāvdaļu - klasiskās plānās pankūkas, bērnības atmiņu – biezpiena un rauga pankūkas, augļu pankūkas – banānu, ābolu, ir padomāts arī par šokolādes mīļiem :) Cep, priecājies un baudi! :) SALDO PANKŪKU recepšu IZLASE! Receptes.lv Šefpavārs Grāpītis
Kā pankūkas padarīt glītākas un garšīgākas:
- Miltus centies vienmēr sijāt – tādejādi mīkla kļūs gaisīgāka un gardāka;
- Nelielu daudzumu taukvielu pievieno pašā pankūku mīklā – izvairīsies no pankūku pielipšanas pie pannas;
- Pankūkas jācep uz labi sakarsētas pannas;
- Cepot plānās pankūkas, izvairies no pankūku vairākkārtējas apgriešanas, jo pankūka var saplīst;
- Labākai garšai, pankūkām vēlams pievienot gan cukuru, gan sāli.