Cūkgaļas cepetis ķīniešu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kg cūkgaļas
  • 3 sīpoli
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 1 gabaliņš ingvera
  • 2 apelsīni
  • 2 pākstis čili pipara
  • 3 ēdk. augu eļļas
  • 2 glāzes buljona
  • 3 ēdk. sojas mērces
  • Krustnagliņa
  • Anīss
  • ½ kg puravu
  • 1 glāze sausā baltvīna

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļu nomazgā, nosusina un apcep eļļā. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200grādiem. Sīpolus un ķiplokus notīra, sagriež kubiņos, ingvera sakni sakapā. Čili piparam izņem sēklas un sagriež gredzenos. Apelsīnus nomizo, izspiež sulu, mizām nogriežbaltumu un sagriež sloksnītēs.Apceptai gaļai pieliek sīpolus, ķiplokus, čili un pielej apelsīnu sulu, pieliek krustnagliņu, anīsu un sautē 1 stundu, pieliek sagrieztu puravu un sautē vēl 15 minūtes.

Komentāri

ķiniets 2015. gada 11. decembris 22:05
Ļoti nekonkreti !kur palika soja un vel paris produkti.?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni