Gaļas un skābu gurķu soļanka

4 1
Gaļas un skābu gurķu soļanka
Foto: Depositphotos.com
Ja grib sātīgāku zupu, tajā var vārīt arī sagrieztus kartupeļus.

Sastāvdaļas

  • 250 g liellopu gaļa
  • 100 g vārīta šķiņķa
  • 150 desas
  • 30 g nieru (nav obligāti)
  • 50 g sīpolu
  • 50 g skābu gurķu
  • 40 g tomātu biezeņa
  • 10 g sviesta
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • Skābais krējums pasniegšanai
  • Olīvas pasniegšanai
  • Pētersīļi pasniegšanai
  • Citrons pasniegšanai

Pagatavošana

150 min.
  1. No liellopu gaļas un kauliem vāra buljonu.
  2. Sīpolus sagriež salmiņos, apcep sviestā, pievieno tomātu biezeni, sautē mīkstus.
  3. Skābus gurķus nomizo, atdala sēklas un sagriež salmiņos. Verdošā buljonā liek gurķus un uzvāra.
  4. Pievieno apceptos sīpolus, garenos gabalos sagrieztus gaļas produktus (gaļu, šķiņķi, desu), piparus, sāli un vāra vēl 5 minūtes.
    Pirms pasniegšanas soļankā liek krējumu, pētersīļus.
    Labu apetīti!
    Pievieno apceptos sīpolus, garenos gabalos sagrieztus gaļas...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Deniss 2012. gada 30. decembris 10:44
Soļanka

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas