Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas fileja ar āboliem

2005. gada 14. aprīlis
Foto: Baiba Vilciņa
Pagatavošana
90 min
1. Kartupeļus notīra un liek uz cepešpannas. Pievieno 1/2 tējk. sāls, tējk. piparu un 1 tējk. rozmarīna. Pannu liek cepeškrāsnī 200 grādos apmēram 20 -25 min. Fileju apcep eļļā, klāt liek 1/2 tējk. piparu un nedaudz bazilika. Apcepto fileju liek uz kartupeļiem un kopā cep apm. 15-20 min. Fileja var būt nedaudz sarkana. Sēnes apcep kopā ar sagrieztiem sīpoliem, pievieno sāli un piparus. Sagriež 2-5 nenomizotus ābolus un apcep sviestā. Tad pievieno 5 ēdamk. cukura un apcep vēl 2 min. No sojas mērces un skābā krējuma pagatavo brūno mērci. Visu pasniedz kopā.
Uz augšu