Dzērveņu - ķirbju maize

3 1

Sastāvdaļas

  • 2 mazliet sakultas olas
  • 450 g cukura
  • 125 ml eļļa (ne olīvu vai cita ar izteiktu garšu)
  • 350 g rīveta ķirbja
  • 500 g miltu
  • 1 ēdamkarote garšvielas - kopā sajaukts smalkais kanēlis, krustnagliņu pulveris, ingvers, muskatrieksts, Jamaikas pipari, kas ir pie rokas
  • 1 tējk. sodas
  • 1/2 tējk. sāls
  • 250 ml sakapātas dzērvenes

Pagatavošana

70 min.
  1. Labi sajauc olas, cukuru, eļļu un ķirbi.
  2. Atsevišķi sajauc miltus, garšvielas, sodu un sāli. Miltu vidū ietaisa bedrīti un tur ielej šķidro masu. Sajauc līdz visi milti iejaukti.
  3. Iejauc dzērvenes.
    Iejauc dzērvenes.
  4. Liek 2 ietaukotās maizes panniņās .
    Liek 2 ietaukotās maizes panniņās .
  5. Cep iepriekš sasildītā 180º C krāsnī 1 stundu.
    Cep iepriekš sasildītā 180º C krāsnī 1 stundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize