Lečo - maltās gaļas mērce

5 1
Lečo - maltās gaļas mērce
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g maltās gaļas
  • 500 g lečo
  • 3 burkāni
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

35 min.
  1. Malto gaļu kopā ar burkānu un smalki sakapātu ķiploku uz pannas apcep.
  2. Pievieno lečo (var lietot svaigu papriku un tomātus) ja mērce par biezu, tad var pieliet vārītu ūdeni.
  3. Vāra 10 - 15 minūtes, pievieno sāli un piparus pēc garšas. Ja lieto svaigu papriku un tomātus, tad mērce jāsautē 15 - 20 minūtes.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni