Asā sēņu zupa

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Austersēnes vai šitaki sēnes
  • Vai šampinjoni 200 g
  • Sīpoli 100 g
  • Sviests 60 g
  • Marinēti gurķi 100 g
  • Tomātu biezenis 50 g
  • Svaigi tomāti 50 g
  • Olīvas 50 g
  • Sāls (citronsāls)
  • Baltie pipari, malti
  • Pētersīļu, diļļu zaļumi 10 g
  • Krējums 60 g

Pagatavošana

1 min.
  1. 3 Sēnes nomazgā, noplaucē, sagriež salmiņos un sviestā viegli apcep.
  2. 3 Marinētiem gurķiem notīra mizu, izņem sēklotni (lielajiem), sagriež mazās šķēlītēs, liek katliņā, uzlej nedaudz ūdens un tvaiko līdz gatavībai.
  3. 3 Sīpolus sagriež salmiņos, uz pannas sviestā viegli apcep, līdz tie kļūst caurspīdīgi, tad pievieno tomātu biezeni un vēl nedaudz pakarsē.
  4. 3 Katliņā ielej 800 g ūdens un uzvāra, pieliek apceptas sēnes, sīpolus, arī daļiņās sagrieztus svaigus tomātus, tvaikotus gurķus, uzvāra.
  5. 3 Beigās zupai pieliek garšvielas, olīvas un pasniedz ar krējumu un zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Zupas

Jaunākās receptes