Sākums > Receptes > Zupas

Asā sēņu zupa

2006. gada 17. maijs
Foto: ilona Bērziņa
Pagatavošana
1 min
1. 3 Sēnes nomazgā, noplaucē, sagriež salmiņos un sviestā viegli apcep.
2. 3 Marinētiem gurķiem notīra mizu, izņem sēklotni (lielajiem), sagriež mazās šķēlītēs, liek katliņā, uzlej nedaudz ūdens un tvaiko līdz gatavībai.
3. 3 Sīpolus sagriež salmiņos, uz pannas sviestā viegli apcep, līdz tie kļūst caurspīdīgi, tad pievieno tomātu biezeni un vēl nedaudz pakarsē.
4. 3 Katliņā ielej 800 g ūdens un uzvāra, pieliek apceptas sēnes, sīpolus, arī daļiņās sagrieztus svaigus tomātus, tvaikotus gurķus, uzvāra.
5. 3 Beigās zupai pieliek garšvielas, olīvas un pasniedz ar krējumu un zaļumiem.
Uz augšu