Foreļu zupa

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 ēdamk. sviesta, 1 ēdamk. pilngraudu kviešu miltu, ½ l zivju buljona, 1 kūpinātas filejas forele, 1 ēdamk. Creme fraiche, sāls, pipari, kurkuma, 1 ēdamk. sakulta krējuma, 1 ēdamk. sakapātu estragona lapiņu, neliels gabaliņš svaigu mārrutku

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu un miltus ieliek pannā, uzkarsē un labi samaisa. Pastāvīgi maisot, pannā izlej zivju buljonu. Ļauj uzvārīties, pēc tam karsē uz nelielas liesmas 10 minūtes pannā ar vāku.
  2. Foreles fileju sagriež mazos gabaliņos, ieliek pannā. Pievieno Creme fraiche, sāli, piparus un kurkumu. Samaisa un vēl 10 minūtes lēni karsē pannā vāku. Pirms pasniegšanas katrai porcijai uzliek piciņu sakulta krējuma. Garnē ar estragonu un svaigi rīvētiem mārrutkiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Zupas

Jaunākās receptes