Jēra gaļas salāti 2

3 1

Sastāvdaļas

  • Gaļa
  • 400 g no kauliem attīrīta jēra gaļu
  • Marināde
  • 1 lauru lapa
  • 10 melnie pipari
  • 1 l ūdens
  • 5 ēdamkarote cukura
  • 5 ēdamkarote jūras sāls
  • 1 sīpols
  • 1 ēdamkarote timiāns
  • 1 ēdamkarote rozmarīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagrieziet gaļu šķēlītēs un uzkarsējiet marinādi. Gaļu vāriet marinādē 15 minūtes, tad atstājiet 2 dienas marinādē.
  2. Mērce: Uzvāriet ūdeni, pievienojiet 100g cukura un nelielu ingvera sakni. Vāriet kamēr ūdens piesātinās ar garšvielu. Pievienojiet marinādi un pirms pievienojiet krējumu, atdzesējiet. Pēc garšas pievieno citronu sāli un baltos piparus.
  3. Salāti: Sagrieziet salātus mazos gabaliņos. Notīriet zaļos sparģeļus un apcepiet tos. Applaucējiet tomātus un notīriet ādiņu. Sagrieziet sparģeļus un tomātus mazos gabaliņos, pievienojiet trīs ēdamkarotes etiķi un 6 ēdamkarotes olīveļļu. Sajauciet visu kopā un pēc garšas pievienojiet sāli un piparus. Pasniedzot salātus, garnējiet ar marinēto gaļu un pievienojiet mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas