Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sevišķā karbonāde

2006. gada 22. aprīlis
Foto: Zinta
Pagatavošana
1 min
1. Vispirms sajauc vienveidīgā masā miltus, majonēzi un olas kārtīgi to visu sajaucot, piparus un sāli pēc vajadzības.
2. Karbonādi sagriež sīkos smalkos cik viem var maziņos gabaliņus jo smalkāk jo labāk un sagriestos gabaliņus pievieno kopējai masai.
3. Tad kad gaļa ir sasmalcināta un pievienota kopējai masai tad šo masu ieliek leduskapī kā minimums uz 6 st. Cep uz panas masu viss vieglāk ir ņemt ar karoti un cept kā pankūkas! Rezūltātā Jūs iegūsiet 3X vairāk karbonādes nekā parasti! Šī recepte ir domāta tiem kas gaida daudz ciemiņus ar ierobežotiem līdzekļīem! Vai gluži vienkārši Jums ir liela ģimene! Lai Jums garšo! :))
Uz augšu