Maztauku cāļa zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 cālis bez ādas un taukiem
  • 1 selerija
  • 1 burkāns
  • 1 rācenis
  • 1 brokolis
  • 2 kartupeļi
  • 1 glāze svaigi vai saldēti zaļie zirnīši
  • 1 ēd k sāls
  • Sauja svaigas vai saldētas dilles

Pagatavošana

60 min.
  1. Cāli nomazgā, pārlej ar 2 l ūdeni vāra un noputo. Pievieno sāli, kubiņos sagrieztu seleriju, burkānu, rāceni un vāra 30 min. Izņem gaļu. Pievieno sagrieztu brokoli, kubiņos sagrieztus kartupeļus, zirnīšus un vāra 15 min. Gaļu atbrīvo no kauliem un sīki sagriež. Pievieno zupai. Beigās pievieno dillītes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas