Lieldienu pildītās olas

3 1
Lieldienu pildītās olas
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • Olas
  • Majonēze
  • Sinepes
  • Dažādi pavasara zaļumi dekoram
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

20 min.
  1. Izvāra cieti vārītas olas, vārīšanas ilgums apmēram 10 minūtes.
  2. Kad olas izvārijušās un mazliet atdzisušas tās pārgriež uz pusēm un izņem olu dzeltenumus!
  3. Tos ieliek atsevišķā bļodiņā un sajauc ar majonēzi, sinepēm, sāli, pipariem, kā arī smalki sakapātiem zaļumiem pēc izvēles. Izveido tādu kā mērcīti.
  4. Kad tā gatava to ievieto ar karotītes palīdzību atpakaļ olā, kur atradās olu dzeltenums! Pievienojam dekoram vēl kādu zaļumu!
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas